R'Markable Real Estate

R'Markable Real Estate is een modern en innovatief makelaarskantoor dat is gelanceerd voor de woningmarkt van de toekomst. Wij zijn een team van jonge, gedreven en toegewijde makelaars, die zich met passie inzetten voor het verkopen, aankopen en verhuren van woningen.  Wij streven ernaar om alle woonwensen te vervullen en het beste resultaat neer te zetten, door onder andere vernieuwend en creatief te zijn.

We maken gebruik van verkoopstyling, aantrekkelijke foto's, woningvideo's en media zoals Instagram, Facebook en onze blogs. Wij noemen dit een nieuwe aanpak.

Uiteindelijk gaat het niet om ons, het gaat ons namelijk om onze opdrachtgever! We zijn enthousiast, creatief en gedreven. Dit is een mooie bijkomstigheid, maar het is niet het belangrijkste. Het draait allemaal om wat wij voor u kunnen betekenen: een buitengewoon succesvolle (ver)koop realiseren!

Wij onderscheiden ons door de manier waarop wij huizen verkopen, kopen en verhuren. Wij zijn er voor opdrachtgevers die een andere soort makelaar zoeken. 

Dit betekent dat onze makelaars ook buiten kantoortijden en in het weekend bereikbaar zijn. Wij streven ernaar om net dat extra stapje harder te lopen. Wanneer u ons inschakelt voor verkoop, aankoop of verhuur, zult u merken dat wij geen standaard makelaar zijn. 

 

Wij zijn er graag voor onze opdrachtgevers en nemen de tijd om hen en hun huizen beter te leren kennen, zodat we aan al hun verwachtingen kunnen voldoen. Op die manier kunnen we aan een duurzame en betrouwbare relatie werken. 

Wij streven naar het beste resultaat met de beste service. Nieuwsgierig geworden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!