Over ons

R’Markable
Real Estate

De plek voor het realiseren van uw woonwensen op een geheel vernieuwende, creatieve, onderscheidende en opmerkelijke wijze.

Wij zijn een eigentijds, innovatief en transparant makelaarskantoor gericht op de woningmarkt van morgen. Een jong en fris makelaarsteam met passie en toewijding voor makelaardij, dat gelooft in de kracht van duurzame dienstverlening.

Wanneer u ons uitnodigt voor verkoop, aankoop of verhuur merkt u al snel dat wij geen standaard makelaar zijn. We leren graag onze klanten en hun woningen persoonlijk  kennen, om vervolgens alle verwachtingen te overtreffen. Zo bouwen we samen aan een langdurige en betrouwbare samenwerking.

R’Markable Real Estate staat voor

Opmerkelijk kopen, verkopen en wonen.

Remarkable betekent letterlijk ‘opmerkelijk’, vandaar onze slogan ‘Opmerkelijk kopen. Opmerkelijk verkopen. Opmerkelijk wonen.’

De naam R’Markable Real Estate is een knipoog naar de founder van het bedrijf, Denise Reedijk.

Na enkele jaren met liefde en passie actief te zijn geweest in de vastgoed en makelaardij, was het tijd voor de volgende stap: Een eigen makelaarskantoor. Deze droom is werkelijkheid geworden met de lancering van R’Markable Real Estate.