If you can’t stop dreaming about it, do it!

Opmerkelijk verkopen

Klaar om uw woning te gaan verkopen? Wij ook! De verkoop van uw woning is onze passie, en daar halen wij alles voor uit de kast. Als moderne makelaar zijn wij ook online goed zichtbaar via onze social mediakanalen. Onze socials zijn creatief en goed ingericht in branding. Met een opmerkelijke verkoopstrategie, een dosis creativiteit en een persoonlijke touch bereiken wij meer potentiële kopers dan welke makelaar dan ook. Daarnaast geloven wij in de kracht van duurzame dienstverlening, daarom werken we met mensen die écht luisteren naar u en uw wensen.

We noemen onszelf niet voor niets een persoonlijke, eigentijdse en vernieuwende makelaar. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Opmerkelijk aankopen

Een nieuw thuis? Samen vinden wij het huis van uw dromen. In de markt van nu is dat soms best een uitdaging, maar daar houden we van! Laat u daarom bijstaan in uw zoektocht door onze experts. Met een creatieve en onderscheidende aanpak zorgen wij ervoor dat het proces soepel verloopt en uw woonwensen spoedig realiteit worden. Wij zijn uw vastgoedspecialist en begeleiden u tijdens het gehele proces.

Opmerkelijk Verhuren

Tijdelijk of voor langere duur verhuren? Uw woning is bij ons altijd in goede handen.

Door onze expertise verhuurt u uw object snel en op een veilige manier, zonder dat u voor verrassingen komt te staan. We weten hoe we uw woning op een opmerkelijke wijze kunnen presenteren aan zoveel mogelijk potentiële huurders én hoe we de beste verhuurprijs kunnen bereiken.

Waardebepaling

De start van het verkoopproces begint met een afspraak voor een waardebepaling.

Wanneer u overweegt uw woning te verkopen, is het fijn om advies in te winnen en inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Vraag gerust een waardebepaling aan bij R’Markable Real Estate.